Tuesday, April 7, 2015

MISSION ACCOMPLISHED!


Є такий вираз англійською "WEARING TWO CAPS" ("носити два кашкети"), тобто суміщувати посади. Протягом весняних канікул я приміряв свій "другий кашкет" - спробував себе в якості заступника директора табору "Лідер" з військово-патріотичного виховання. Втомився трошки. Але було цікаво.
Новий напрямок роботи табору втілюється через заняття гуртка "Січовик". Таборовики познайомилися із зброєю, мінними загородженнями та засобами захисту, спробували працювати "в полі" парами та відчули взаємодію пар при виконанні таких маневрів як охоплення та обхід. Багато стріляли в тирі. Абсолютно геніально проводилися заняття з рукопашного бою (не мною). Щойно побудована смуга перешкод вабила люд ліпше за ігровий майданчик. Тросові переправи викликали ажіотаж. Медико-санітарна підготовка збирала аншлаги. При цьому більш-менш серйозну підготовку проходили лише добровольці, за власним бажанням. Повнішу інформацію можна отримати за адресою  http://lider.in.ua/(особливо "В контакте" та Facebook).


 "Лідер" не забуває і про такі суто мирні і прекрасні речі як писанкарство, танці, пісні, ігри та театральне мистецтво. Нікуди не поділися ані басейн, ані стадіон. Команда вожатих формується досить потужна, багато в ній членів минулорічної "dream team".
"АРГО" працюватиме й надалі. Друга та третя зміни плануються 14-денними, орієнтовно з 23 червня (точного календаря поки що немає). Умови проживання ті ж самі (3-й корпус, 2-й поверх, кімнати "2" або "2+2"). Вартість програми попередньо оцінюється в 6700 грн. Тема програми: "Герої та таємниці".








No comments:

Post a Comment